Sveriges mest effektiva native-plattform | läs mer >

Galleri: mest klickade true native annonser 2020

Tusentals true native annonser (och även content display kampanjer) har distribuerats på SUNTs plattform och i vårt nätverk av över 150 svenska premium sajter under 2020. Trots pandemin har aktiviteten varit oförändrat hög, och hundratals annonsörer har använt native-annonsering under det gångna året.

Men hur ser en “bra” native annons ut? Hur skriver man bra native annonser, och vilka bilder ska man välja? Det är frågor som många kreatörer och mediaköpare ställer sig när det kommer till just native annonsering.

För att ge lite inspiration vill vi därför lyfta fram några av de mest klickade true native puffar (teasers) från utvalda kategorier. Det är puffarna som fått högst CTR, dvs vidareklick in till native-artikeln, under förra året 2020.

 

Finans & Investeringar

Finans & Investeringar

Avanza

 

Sparande och finanser allmänt är ett område som är nästan gjort för native: ett viktigt ämne i de flesta människors liv, som det finns många frågor och aspekter att reda ut och informera om. Denna native-puff och bakomliggande artikel från Avanza tar upp en av de många frågor – nämnligen kring buffertsparande.

Mat & Dryck

Mat & Dryck

Scan

Hem & Inredning

Hem & Inredning

Bygg-Ole

 

Hemmafix och inredning är ett återkommande ämne (och intresse) hos många under stora delar av livet. Speciellt under Coronapandemin har intresset ökat änne mer, och denna native med tips om inomhusmålning blev väldigt uppskattad.

Bil & Transport

Bil & Transport

Michelin

Boende, Fastigheter

Boende, Fastigheter

Obos

Hälsa & Hygien

Hälsa & Hygien

TePe

 

Puffen väcker intresse med “myter” som den bakomliggande artikeln sedan informerar om. Dessutom handlar det om ett viktigt och vardagligt ämne: tandborstning. Två tydliga anledningar som fått många att klicka, och ta del av bakomliggande innehållet.

Utbildning & Karriär

Utbildning & Karriär

Blocket Utbildning

Välgörenhet

Välgörenhet

Plan International

Vill du ha flera tips? Kolla då även in vår artikel om hur du lyckas med native annonsering HÄR.

Om du är helt ny till native som annonsformat så finns även mer information här om hur du enkelt kan komma igång.

Ifall du vill se flera exempel på true native annonser, eller även veta vilka native annonser t.ex. dina konkurrenter har rullat så har vi även en databas med över 10 000 native artiklar från de större svenska sajterna. Hör av dig till oss så får du en gratis rapport 🙂

 

Vill du veta mer om native-annonsering och möjligheterna med SUNT?

SUNT: Sveriges mest effektiva native-plattform

Med oss når och engagerar du kunder med native annonser på 200+ premium sajter. Få läsarens uppmärksamhet i över en minut med vårt skalbara true native format.

Läs mer

“Native Marketing On A Budget” – 6 Tips

“Native Marketing On A Budget” – 6 Tips

Du behöver inte ha en stor budget för att lyckas med din native kampanj. Här är våra 6 bästa tips för hur du lyckas nå dina KPI:er även när budgeten är ansträngd. Skapa bra innehåll som går att “återanvända” eller skriv om befintligt material från andra kanaler För...

read more

3 tips för att lyckas med native annonsering

Under flera år har vi på SUNT nu jobbat med native annonsering, och drivit marknadens utveckling med vår plattform och annonsnätverk. Genom detta har vi även jobbat med väldigt många annonsörer i olika branscher, med olika målsättningar och bakgrunder och samlat på...

read more