Galleri: mest klickade true native annonser 2020

Tusentals native annonser har distribuerats på SUNT plattform och i vårt nätverk av över 150 svenska premium sajter under 2020. Trots pandemin har aktiviteten varit oförändrat hög, och hundratals annonsörer har använt native-annonsering under det gångna året.

Men hur ser en ”bra” native annons ut? Hur skriver man bra native annonser, och vilka bilder ska man välja? Det är frågor som många kreatörer och mediaköpare ställer sig när det kommer till just native annonsering.

För att ge lite inspiration vill vi därför lyfta fram några av de mest klickade true native puffar (teasers) från utvalda kategorier. Det är puffarna som fått högst CTR, dvs vidareklick in till native-artikeln, under förra året 2020.

 

Finans & Investeringar

Finans & Investeringar

Avanza

Mat & Dryck

Mat & Dryck

Scan

Hem & Inredning

Hem & Inredning

Bygg-Ole

Bil & Transport

Bil & Transport

Michelin

Boende, Fastigheter

Boende, Fastigheter

Obos

Hälsa & Hygien

Hälsa & Hygien

TePe

Utbildning & Karriär

Utbildning & Karriär

Blocket Utbildning

Välgörenhet

Välgörenhet

Plan International

Läs mer

Komma igång med native annonsering

Vill du komma igång med native annonsering? Då kan vi på SUNT hjälpa dig med vår expertis. Oavsett om du vill bygga varumärke eller driva konverteringar och vill jobba med true native (sponsrade artiklar) eller content display. Vi hjälper dig att lägga upp den mest...

read more

Vad är native-annonsering

Native annonsering är ett digitalt annonsformat som har funnits under en längre tid nu. Men under de senaste åren har formatet blivit allt mer populärt och sett stora tillväxtsiffror. Idag använder sig tusentals annonsörer även i Sverige av formatet, vilket är ett...

read more